U proljetnom izdanju časopisa Iće&piće popričali smo sa sjajnim baskijskim chefom Enekom Atxom – najmlađim španjolskim chefom s trima Michelinovim zvjezdicama i vlasnikom prvog održivog restorana u Španjolskoj (Azurmendi). Samo za vas analizirali smo bogatu svjetsku alternativnu restoransku praksu (pop-up-restorani, street food...). Donosimo i bogato ilustriran izbor nominiranih kuharica (s receptima) za Gourmand World Cookbook Award 2014, koje će se dodjeljivati sredinom svibnja u Pekingu. Taj svjetski ekskluziv (nema ga ni jedan časopis na svijetu!) donosimo vam već pet godina! Posjetili smo Ambiente 2014 u Frankfurtu te donosimo ekskluzivni prikaz rekordno posjećena sajma. Krenuli smo s novom rubrikom Ususret EXPO-u 2015 u Milanu, u kojoj smo popričali sa Zdravkom Tomšićem. Neka vas privuče mnoštvo raznovrsnih tema poput tradicijske kuhinje i maneštre,najvećega trbuha Zagreba – Dolca, portreta vinara Dubokovića, vinske sorte kraljevina, chef's table i Tomislava Kožića (restoran Academia, hotel Kaj), slatkog života i Petre Jelenić (slastičarnica Mak na konac),škole kuhanja jela od hobotnices Marinom Sanguinetti, suhih šljiva, superhrane za imunitet – goji-bobica, što se jede u filmovima Woodyja Allena, koji su osnovni elementi u kuhinji Milane Vuković Runjić...