Od početka projekta Iće&piće i prvoga broja davne veljače 2007. (!) postavili smo i internetsku stranicu www.iceipice.hr. Statički, dosadni web, s osnovnim informacijama o svakom broju. I ostajali godinama na tome.

Zašto već prije nismo krenuli dalje? Pojavilo se još novih, sličnih časopisa, još internetskih stranica, blogera, a mi smo čekali i čekali… I tek danas lansiramo novu stranicu. Novu, drukčiju od ostalih, što će ujedno najbolje predstaviti (i) naš časopis, onakav kakav jest.

Angažirali smo prave osobe za to. Dizajn potpisuje Vladimir Končar iz Studija Revolucija, koji ima brojne referencije, a operativnu funkcionalnost (i više od toga) realizirao je Davor Bagarić iz Rebelis IT. Nova stranica, skrojena za nas i vas, upravo je pred vama.

Što reći o posebnostima?

U trenutku lansiranja, na stranici vas čeka 206 članka i 1357 fotografije, 768 stranica našeg časopisa, 145 recepta i 149 adresa. Stalno ćemo je dopunjavati, pa ćete imati što čitati i gledati. Stranica ima hrvatski i engleski dio. Ima prošlost (arhivu), sadašnjost (današnja događanja) i budućnost (najave). Tu ćete naći naše najvažnije članke iz arhive časopisa (već 37 brojeva!) i najave važnih eno-gastronomskih događaja. Grafički i likovno čisto, s kvalitetnim fotografijama koje su postale standard našega časopisa. Obećavamo da naša stranica neće biti od onih koje tjednima ne mijenjaju sadržaj. Blogove pišu naši dragi i važni suradnici – samo za vas! Zapravo, zato toliko dugo i čekate našu novu stranicu. No nemojmo više o sebi. Pogledajte, pročitajte i recite svoje mišljenje.

Na hrvatskoj internetskoj sceni komentari posjetilaca rijetko se odnose na temu članka, a nerijetko služe za besmislena prepucavanja. Svoje komentare (pozitivne i negativne), pitanja, prijedloge… ostavljajte na našoj FB-stranici ili nam pošaljite mail.

Na kraju vas pozivamo da nas i na temelju ove stranice procijenite u skladu s našim sloganom: Dare to compare!

Zaista, usuđujemo se usporediti s drugima…

Damir Fabijanić, glavni urednik I&P